Én af Johnny Cash-effekterne i Country Music Hall Of Fame & Museum

NYHED: Best of Nashville 2022 - 10 nætters countrydrøm

Efter et par års pause er vi tilbage med en rendyrket rejse til Nashville - og igen med en af Danmarks største countryeksperter, Michael Hollænder, som rejseleder.

Rejseperiode: 12.-23. maj 2022

Denne særlige countryrejse har vi haft på programmet flere gange i årenes løb, og hver gang som en bragende succes. Nu har vi tilføjet en stribe nyheder og naturligvis beholdt det bedste af det gode gamle i et program, som indeholder både verdensberømte country-seværdigheder og ydmyge spillesteder spækket med atmosfære. 

 

Oplev blandt MEGET andet det verdensberømte Grand Ole Opry Show, det nye Glen Campbell Museum, en uforglemmelig aften på spillestedet 3rd & Lindsley og en forrygende sejltur med General Jackson Showboat med musik og spisning.

Desuden naturligvis masser af berømte - og mindre berømte - spillesteder. For eksempel Tootsie's, Robert's Western World og Wildhorse Saloon. 

 

 

Michael Hollænder er i fuld gang med at lægge rejseplaner, og med hans omfattende netværk i Nashville-området er der lagt op til ikke mindst nogle helt unikke musikoplevelser. På Best of Nashville plejer deltagerne at komme hjem til en countrymusiker og blive forkælet med både mad, drikke og musik, og det satser vi også på denne gang.

Desuden mulighed for at tilkøbe en udflugt til Memphis med besøg på blandt andet Elvis Presleys Graceland og det berømte Sun Studio, hvor Elvis, Johnny Cash og mange andre begyndte deres karrierer.

Undervejs på turen sørger rejselederen for at guide deltagerne rundt til det bedste af, hvad der rører sig i Nashville, og der bliver naturligvis også god tid til at slappe af, shoppe og udforske Nashville på egen hånd

Programmet bliver finpudset helt op til afrejsen, og enkelte af punkterne afhænger af, at de rent praktisk kan lade sig gøre . Men under alle omstændigheder bliver der tale om en countryrejse for livet.

Er der tilstrækkelig interesse, tilbyder vi cirka midtvejs i Nashville-opholdet en tur til Memphis med en enkelt overnatning og besøg på Elvis Presleys Graceland og det berømte Sun Studio.

Køreturen varer cirka fire timer hver vej.

I både Nashville og Memphis kan man spise godt og billigt - regn med at bruge noget i retning af $400 på forplejning, hvis du ikke stiller krav om fin gourmetmad og dyre vine, men heller ikke vil leve af fast food ...

Afrejse fra Aalborg Lufthavn, men Billund eller København kan arrangeres mod et mindre tillæg.

Print siden
Ultimate Web A/S