Én af Johnny Cash-effekterne i Country Music Hall Of Fame & Museum

NYHED: Best of Nashville i maj 2023 

Vi har åbnet for tilmeldinger til en Nashville-rejse i maj 2023 igen med en af Danmarks største countryeksperter, Michael Hollænder, som rejseleder.

Rejseperiode: 25. maj - 5. juni 2023

Denne særlige countryrejse har vi haft på programmet flere gange i årenes løb, og hver gang som en bragende succes. En blanding af verdensberømte country-seværdigheder og ydmyge spillesteder spækket med atmosfære. 

 

Oplev blandt MEGET andet det verdensberømte Grand Ole Opry Show, Johnny Cash Museum og en uforglemmelig aften på spillestedet 3rd & Lindsley.

Desuden naturligvis masser af andre berømte - og mindre berømte - spillesteder. For eksempel Tootsie's, Robert's Western World og Wildhorse Saloon. 

 

 

Michael Hollænder er i fuld gang med at lægge rejseplaner, og med hans omfattende netværk i Nashville-området er der lagt op til ikke mindst nogle helt unikke musikoplevelser. På Best of Nashville plejer deltagerne at komme hjem til en countrymusiker og blive forkælet med både mad, drikke og musik, og det satser vi også på denne gang.

Desuden mulighed for at tilkøbe en udflugt til Memphis med besøg på blandt andet Elvis Presleys Graceland og det berømte Sun Studio, hvor Elvis, Johnny Cash og mange andre begyndte deres karrierer.

Undervejs på turen sørger rejselederen for at guide deltagerne rundt til det bedste af, hvad der rører sig i Nashville, og der bliver naturligvis også god tid til at slappe af, shoppe og udforske Nashville på egen hånd

Programmet bliver finpudset helt op til afrejsen, og enkelte af punkterne afhænger af, at de rent praktisk kan lade sig gøre . Men under alle omstændigheder bliver der tale om en countryrejse for livet.

Er der tilstrækkelig interesse, tilbyder vi cirka midtvejs i Nashville-opholdet en tur til Memphis med en enkelt overnatning og besøg på Elvis Presleys Graceland og det berømte Sun Studio.

Køreturen varer cirka fire timer hver vej.

I både Nashville og Memphis kan man spise godt og billigt - regn med at bruge noget i retning af $400 på forplejning, hvis du ikke stiller krav om fin gourmetmad og dyre vine, men heller ikke vil leve af fast food ...

Afrejse fra Aalborg Lufthavn, men Billund eller København kan arrangeres mod et mindre tillæg.

Print siden
Ultimate Web A/S