Én af Johnny Cash-effekterne i Country Music Hall Of Fame & Museum

COUNTRYNYHED: Nashville og Branson i juni

Vi har justeret vores unikke countryrejse i juni 2023, så den nu bliver endnu mere unik: Som noget nyt kombinerer vi denne gang Nashville, Tennessee, med en anden fantastisk countryby, Branson i Missouri. Stadig med en af Danmarks største countryeksperter, Michael Hollænder, som rejseleder.

Rejseperiode: 31. maj - 13. juni 2023

Branson er spændende på mange måder, men ikke mindst har byen slået sit navn fast som et fremragende rejsemål for countryfans.

 

I Nashville får rejsdeltagerne som altid En blanding af verdensberømte country-seværdigheder og ydmyge spillesteder spækket med atmosfære. Oplev blandt MEGET andet det verdensberømte Grand Ole Opry Show, Johnny Cash Museum og en uforglemmelig aften på spillestedet 3rd & Lindsley.

Desuden naturligvis masser af andre berømte - og mindre berømte - spillesteder. For eksempel Tootsie's, Robert's Western World og Wildhorse Saloon. 

 

 

Michael Hollænder er i fuld gang med at lægge rejseplaner, og med hans omfattende netværk i Nashville-området er der lagt op til ikke mindst nogle helt unikke musikoplevelser. Nashville-rejsen plejer deltagerne at komme hjem til en countrymusiker og blive forkælet med både mad, drikke og musik, og det satser vi også på denne gang. 

Undervejs på turen sørger rejselederen for at guide deltagerne rundt til det bedste af, hvad der rører sig i Nashville og Branson, og der bliver naturligvis også god tid til at slappe af, shoppe og udforske Nashville og Branson på egen hånd

Programmet bliver finpudset helt op til afrejsen, og enkelte af punkterne afhænger af, at de rent praktisk kan lade sig gøre . Men under alle omstændigheder bliver der tale om en countryrejse for livet.

.

 

I både Nashville, Branson og Memphis kan man spise godt og billigt - regn med at bruge noget i retning af $400 på forplejning, hvis du ikke stiller krav om fin gourmetmad og dyre vine, men heller ikke vil leve af fast food ...

Afrejse fra Aalborg Lufthavn, men Billund eller København kan arrangeres mod et mindre tillæg.

Print siden
Ultimate Web A/S