Én af Johnny Cash-effekterne i Country Music Hall Of Fame & Museum

Best of Nashville - 9-dages sjov countryrejse

På denne rejse, der er skræddersyet til countryfans, får du den ultimative Nashville-oplevelse med masser af musik.

Rejseperiode: 7.-15. oktober 2020

Denne særlige countryrejse har vi haft på programmet adskilllige gange i årenes løb, og hver gang som en bragende succes. Vi har derfor ikke ændret ret meget i programmet, som igen indeholder både verdensberømte country-seværdigheder og ydmyge spillesteder spækket med atmosfære. 

I rejsen er inkluderet entré til både Grand Ole Opry Show, Johnny Cash Museum, George Jones Museum og Country Music Hall of Fame and Museum. Vi besøger Johnny Cash' gravsted og forsøger også at arrangere et besøg med barbeque hjemme hos en countrymusiker.

Desuden mulighed for at tilkøbe en udflugt til Memphis med besøg på blandt andet Elvis Presleys Graceland og det berømte Sun Studio, hvor Elvis, Johnny Cash og mange andre begyndte deres karrierer.

Undervejs på turen sørger rejselederen for at guide deltagerne rundt til det bedste af, hvad der rører sig i Nashville, og der bliver naturligvis også god tid til at slappe af, shoppe og udforske Nashville på egen hånd.

 

Rejseplanen indeholder blandt meget andet:

- Grand Ole Opry Show - showet, der gjorde countrymusikken berømt.

- Country Music Hall of Fame and Museum.

- Besøg ved Johnny Cash' gravsted.

- Masser af berømte - og mindre berømte - spillesteder. For eksempel Tootsie's, Robert's Western World og Wildhorse Saloon.

Programmet bliver finpudset helt op til afrejsen, og enkelte af punkterne afhænger af, at de rent praktisk kan lade sig gøre . Men under alle omstændigheder bliver der tale om en countryrejse for livet.

I Nashville kan man spise godt og billigt - regn med at bruge noget i retning af $350 på forplejning, hvis du ikke stiller krav om fin gourmetmad og dyre vine, men heller ikke vil leve af fast food ...

Afrejse fra Billund eller København - afrejselufthavn afgøres senere.

Print siden
Ultimate Web A/S