Texas Fun - 11 dage

27. maj - 6. juni 2014

Dette er en lidt kortere og billigere udgave af den store Best of Texas - men stadig spækket med masser af spændende oplevelser og den helt rigtige wild west-stemning. Pris: 19.350,- pr. person i delt dobbeltværelse.
 
Rejsen er for de, der ikke har noget imod at tage flyrejsen til Texas og retur uden rejseleder. Man bliver mødt af rejselederen i lufthavnen i San Antonio og er derefter en del af gruppen fra Best of Texas, indtil alle rejser hjem 5. juni.
 
Programmet ser således ud:

 Onsdag 27. maj: 

Afrejse fra Billund eller København - ud på aftenen ankomst til San Antonio, hvor rejselederen tager imod. Kørsel direkte til hotellet i den "tyske nybyggerby" Fredericksburg midt i The Texas Hill Country, der er kendt for at være det måske allerflotteste område i Texas. 

 

 

I Fredericksburg bor vi i gåafstand fra Main Street med masser af hyggelige butikker, blandt meget andet med antik, tøj og smykker.

 

Torsdag 28. maj: Shopping i Fredericksburg om formiddagen, og om eftermiddagen skal vi på præsidentbesøg i Stonewall: Vi gæster The Texas White House - præsident Lyndon B. Johnsons ranch, hvor han i sin præsidentperiode tilbragte mere tid end i Det Hvide Hus i Washington. 

Se blandt andet Johnsons præsidentfly Air Force One, der har sin egen landingsbane ved ranchen. 

 

                                                                                                                                      

Fredag 29. maj: Dagtimerne er til fri disposition, eksempelvis kan man lade batterierne op ved hotellets swimmingpool eller besøge Fredericksburgs eget mikrobryggeri.

Sidst på dagen kører vi til Luckenbach, hvor der er musik og uforglemmelig atmosfære, både under de ældgamle egetræer og i denne lille flækkes helt egen dancehall. Her kan man virkelig lære noget om, hvordan man morer sig i Texas! 

 

Lørdag 30. maj: Efter morgenmaden på hotellet skal vi lidt nord for San Antonio under jorden og besøge Natural Bridge Caverns, et kæmpemæssigt, underjordisk hulesystem, som blev opdaget helt tilfældigt af fire unge mennesker i 1960. En eventyrlig verden, der kræver en smule af bentøjet, men som ikke er specielt vanskelig at gå på opdagelse i. 

Derefter besøger vi først på eftermiddagen Texas' hovedstad, Austin, hvor ikke mindst den flotte kongresbygning er et besøg værd.  Bygningen er - i den helt rette Texas-ånd -  lige lidt højere end Kongressen i Washington. 
Austin er berømt i Texas for at være "mærkelig", og det vil vi utvivlsomt også opleve på en slentretur op ad South Congress Avenue ... 

Sidst på eftermiddagen checker vi ind på hotel ved New Braunfels og tager derfra til Gruene, hvor vi spiser aftensmad med en flot udsigt over Guadalupe River.
 
I Gruene ligger også Texas' ældste dancehall, Gruene Hall, hvor den gode stemning om aftenen plejer at nå utrolige højder, når nogle af Texas' bedste musikere spiller op til dans. 

 

Søndag 31. maj:  Vi forlader New Braunfels for at gøre klar til tre sjove og hyggelige dage på Mayan Ranch i Bandera - men inden vi når frem til ranchen, stopper vi hos den kæmpestore westernshop Sheplers, hvor der er alle muligheder for at gøre sig helt cowgirl-/cowboyklar med alskens westernudstyr.

Vel fremme på ranchen bliver vi indlogeret i de hyggelige westernhytter hos storfamilien Hicks, der sammen med den charmerende stab af cowboys og cowgirls arbejder benhårdt på at sikre alle gæster en uforglemmelig ferie. 

Fra morgen til aften kan man vælge at slappe af med svømning, fisketure og vandreture i de hyggelige omgivelser - eller at deltage i ranchens spændende westernaktiviteter.

 

 

 

Mandag 1. juni:  Ophold på Mayan Ranch. To daglige rideture på ranchens veltrænede heste er inkluderet i prisen, og det samme gælder alle måltider under opholdet. Vælg for eksempel at ride ud til en ægte cowboy-breakfast i skoven. 

Gæsterne kan også lære lidt godt, gammldags cowboyhåndværk, og om aftenen er der ofte underholdning på ranchen. 

 

  Tirsdag 2. juni:  Afslapning på Mayan Ranch.

 Under opholdet bør man ikke snyde sig selv for en tur til selve Bandera, blot et par kilometer fra ranchen.

Bandera kalder sig selv "Cowboy Capital Of The World", og man kan næsten føle sig mærkelig, hvis ikke man har cowboyhat på. 

Masser af hyggelige westernbutikker, cowboybarer og gode muligheder for at købe eksempelvis indianersmykker. 

 

 

 

Vi besøger det gamle fort Alamo, hvor Davy Crockett blev dræbtOnsdag 3. juni: Efter endnu en god lunch på Mayan Ranch går turen til San Antonio, hvor vi lægger ud med en let gang sightseeing. Vi besøger det historiske fort Alamo, hvor Davy Crockett døde, mens han forsvarede Texas mod mexicanerne. Vi ser nærmere på mylderet af små, mexicanske butikker, og vi skal naturligvis tilbringe en hel del timer langs The Riverwalk – San Antonios helt uforlignelige restaurant- og forlystelsesområde langs en flere kilometer lang kanal under gadeniveau.

 

Torsdag 4. juni: Frit spil i San Antonio. Tag for eksempel til tops i Tower of The Americas med storslået udsigt, eller besøg den store forlystelsespark Six Flags Fiesta Texas. San Antonio har oplevelser og seværdigheder langt ud over det sædvanlige. Brug måske en time eller to (eller flere) på den irske pub Durty Nelly's, hvor der er gratis peanuts, og hvor det er en del af charmen at smide skallerne på gulvet. Der er et rigtig fint lag, når man kommer lidt ud på aftenen ...

Fredag 5. juni: Efter morgenmad på hotellet måske tid til en sidste tur langs The Riverwalk.Hjemrejse fra San Antonio Airport.

Lørdag 6. juni: Ankomst til København/Billund

Med forbehold for fejl og ændringer/justeringer

 

Print siden
Ultimate Web A/S