Ranch-sjov & San Antonio ... 10 dage med cowboys og storby

Rejseperiode: 31. maj - 9. juni 2020

Denne nyhed med dansk rejseleder tilbyder vi med stor premiererabat til de hurtige. Ud over fantastiske Mayan Ranch og romantiske San Antonio skal vi også blandt meget andet opleve Space Center Houston, et rodeo og en gospelgudstjeneste.
Pris pr. person i delt dobbeltværelse: 19.875,-. Ved bestilling senest 14. marts: 17.875,-

 

På denne rejse med dansk rejseleder har vi udvalgt noget af det allerbedste i Texas.

Astronauter, cowboys, smuk natur og en af USA's mest spændende storbyer går op i en højere enhed. Suppleret med masser af god mad, musik og godt vejr.

Undervejs bor vi tre døgn på en tophyggelig ranch, hvor man kan ride, hvis man har lyst til det - eller bare nyde den helt særlige Texas-gæstfrihed og westernhygge i lange baner.

Max. 16 rejsedeltagere. Det bliver sjovt, og det bliver hyggeligt.

 


Søndag 31. maj: Afrejse fra Billund/København, ankomst til Houston Airport i Texas. Natten tilbringer vi tæt på Space Center Houston, med mulighed for en aftentur til vandet ved Den Mexicanske Golf. Her besøger vi en fin strandpromenade med restauranter og forlystelser lige ud til Galveston Bay. En aften, der er med til at sikre, at gruppen bliver rystet sammen under hyggelige former.

Mandag 1. juni: Vi lægger ud med et par timers besøg på Space Center Houston, hvor vi får et fascinerende indblik i USA’s rumprogram - og hvor man kan røre ved et stykke af Månen og besøge Mission Control-rummet, hvorfra USA’s månelandinger blev styret.

Prøv også den stol, Dronning Elizabeth sad i, da hun besøgte Mission Control.

 

Derefter kørsel direkte til Mayan Ranch i Bandera. Her bliver du forkælet med en enorm gæstfrihed og fremragende fuld forplejning inklusive drikkevarer.

 

Tirsdag 2. juni: Ophold på Mayan Ranch, hvor vi bliver indlogeret i flotte westernhytter hos storfamilien Hicks, der sammen med den charmerende stab af cowboys og cowgirls arbejder benhårdt på at sikre alle gæster en uforglemmelig ferie.

Her får vi tre dage med masser af god mad, sjov og rige muligheder for at slappe af ved swimmingpoolen, udforske den flotte natur, tage en ridetur, hilse på en påfugl, hygge sig i ranchens egen saloon  - eller deltage i Mayans mange spændende westernaktiviteter.  

Hver dag på ranchen er der et omfattende program med sjove aktiviteter, og vil man ride, kan man gøre det allerede fra morgenstunden.

Her går turen ud til en hyggelig cowboy breakfast i skoven, hvor ranchens cowboys står klar med morgenmad og kaffe over åben ild.

Vil man ikke ride, kan man vælge at blive trukket på et hølæs, hvorfra der er fin udsigt til det spændende dyreliv,
ikke mindst med snesevis af bambier, der løber efter vognen.


 

Onsdag 3. juni: Ophold på Mayan Ranch. I løbet af opholdet besøger vi også cowboybyen Bandera få minutters kørsel fra ranchen.

Bandera kalder sig selv "Cowboy Capital Of The World", og her er det særdeles normalt at have cowboyhat på. Sådan en kan man nemt finde i byen, der har masser af hyggelige westernbutikker og cowboybarer 

Alle måltider er som nævnt inkluderet under opholdet på Mayan Ranch - men har man lyst, kan man onsdag aften også vælge at deltage i en munter Steak Night på Banderas 11th Street Cowboy Bar. Her er der levende musik, mens man selv griller sine bøffer med udsigt til et hav af cowboys og cowgirls på dansegulvet. Det plejer at være hylende sjovt.

 

Torsdag 4. juni: Efter endnu en god lunch på Mayan Ranch checker vi ind på hotel i den romantiske storby San Antonio, cirka en times kørsel fra ranchen.  

Vi bliver indlogeret med nem adgang til den berømte Riverwalk, San Antonios helt uforlignelige restaurant- og forlystelsesområde langs en flere kilometer lang kanal under gadeniveau.  

Vi lægger ud med en let gang sightseeing i San Antonio, der er spækket med hygge, store seværdigheder og små, mexicanske butikker.

Undervejs besøger vi blandt andet Fort Alamo, hvor legenden Davy Crockett blev dræbt i kamp mod mexicanerne, og vi fortsætter med en fin sejltur på The Riverwalk, hvor en munter guide (på engelsk) fortæller om byen. 

Brug aftenen på en slentretur på The Riverwalk og nyd den unikke atmosfære med vand, broer, blomster, barer og masser af spisesteder. Og brug måske en time eller to på den irske pub Durty Nelly's, hvor der er gratis peanuts og som regel liv og meget glade dage med en fremragende entertainer ved pianoet. Peanutskallerne skal man bare smide på gulvet; der plejer at være et pænt lag ud på aftenen … 

 

Fredag 5. juni: Om formiddagen besøger vi San Antonios katolske kirke fra 1731, hvor man kan se en kiste med de jordiske rester af Davy Crockett. Bagefter ser vi nærmere på San Antonios mexicanske marked, blandt andet med en restaurant, der er åben 24 timer i døgnet året rundt.  

Resten af dagen er til fri disposition i San Antonio. Tag for eksempel til tops i Tower of The Americas med storslået udsigt over byen og med en restaurant, der drejer rundt. 

Eller besøg et af byens mange museer, kunstnerområdet La Villita eller Buckhorn Saloon, som har et kæmpestort museum med nærmest alt underligt mellem himmel og jord.  

 

Lørdag 6. juni: Vi besøger først på dagen San Antonios “Japanese Tea Garden”, en ualmindeligt flot japansk have med vandfald, små vandrestier, koi-damme og masser af smukke blomster. 

Derfra kører vi lidt nordpå til shopping i et gigantisk outlet-område, hvor der kan spares mange penge på eksempelvis tøj og sko. 

Om aftenen mulighed for at opleve et vaskeægte Texas-rodeo med efterfølgende dans under stjernerne.
 

Her får vi et autentisk indblik i, hvordan texanerne morer sig en lørdag aften - og skal naturligvis blandt andet se, om en eller flere cowboys kan holde sig siddende på en livlig tyr i otte sekunder.

 

Søndag 7. juni:  Om formiddagen gospelgudstjeneste i en lokal kirke i San Antonio, hvor deltagerne bliver mødt med åbne arme, og hvor vi oplever en fantastisk livsglæde med gospelsang og en sprælsk præst, der i høj grad har ordet i sin magt. 

Derefter kan man gøre de sidste indkøb i indkøbscentret Rivercenter Mall og snuse de sidste indtryk ind i denne fascinerende storby.

Sidst på dagen kører vi fra San Antonio til Houston, hvor vi overnatter inden hjemrejsen.

Mandag 8. juni: Afrejse fra lufthavnen i Houston.

Tirsdag 9. juni: Ankomst til Billund/København

 

Med forbehold for fejl og ændringer/justeringer

Print siden
Ultimate Web A/S