Best of Texas 2019 ... 14 sjove dage med store oplevelser

Rejseperiode: 8.-21. oktober 2019

For 12. år i træk er vi klar med unikke Texas-oplevelser - tag med og bliv glad.
Denne gang også med en sjov måneoplevelse, og med Texas Tours' 2019-mesterskab i Cowboy Shooting.

På denne rejse med dansk rejseleder og masser af entrébilletter serverer vi igen noget af det allerbedste af Texas - et unikt mix af store oplevelser, som man ikke finder andre steder.

Her får I god, gammeldags western-stemning, berømte seværdigheder, flot natur, fantastiske storbyer, små cowboyflækker og naturligvis masser af god mad, god musik og godt vejr. Regn med dagtemperaturer på 25-28 grader.

Undervejs bor vi tre døgn på en tophyggelig ranch, hvor man kan ride, hvis man har lyst til det - eller bare nyde den helt særlige Texas-gæstfrihed og westernhygge i lange baner.

 

 

Tirsdag 8. oktober: Afrejse fra enten Billund eller København (afrejselufthavn bliver afgjort senere) og ankomst til Houston Airport.

Vi overnatter den første nat i Houston, så vi er klar til et besøg på månen dagen efter - næsten ...

 

Onsdag 9. oktober: Efter morgenmaden besøger vi Space Center Houston, hvor der er rige muligheder for at blive klogere på rummet, månerejser og astronauter. Det enorme center indeholder masser af sjove og fascinerende oplysninger og udstillinger om USA's rumrejseprogram - og også en månesten, man gerne må røre ved.

Efter rumrejsen kører vi direkte til den tyske nybyggerby Fredericksburg - midt i The Texas Hill Country, der er kendt for at være det måske allerflotteste område i Texas. 
I Fredericksburg bor vi i gåafstand fra Main Street med masser af hyggelige butikker, blandt meget andet med antik, tøj og smykker.

 

Torsdag 10. oktober: Vi tager på tur i The Texas Hill Country. Via små, snoede veje kommer vi ud blandt lokale ranches i ualmindeligt flot natur og når ved middagstid til Llano.

Her gør vi stop og spiser lunch på Cooper's Old Time Pit Bar-B-Que - vidt berømt for den bedste barbeque i Texas og med tidligere præsident George W. Bush blandt fansene.

Tilbage i Fredericksburg er resten af dagen til fri disposition; eksempelvis kan man lade batterierne op ved hotellets swimmingpool eller besøge Fredericksburgs eget mikrobryggeri.

 

 

Fredag 11. oktober: Formiddagen til fri disposition i Fredericksburg.

Om eftermiddagen kører vi til Luckenbach, hvor der er musik og uforglemmelig atmosfære under de ældgamle egetræer i en af Texas' absolut mest hyggelige flækker.

Her anbefaler vi, at man har cowboyhat på ...

Luckenbach - med posthus og saloon i samme bygning - er udødeliggjort i countryhittet "Luckenbach Texas" med Willie Nelson og Waylon Jennings. Se en version med Waylon her: Luckenbach Texas

 

 

Lørdag 12. oktober: Vi forlader Fredericksburg for at tage på road tip på nogle af The Texas Hill Countrys allersmukkeste veje, blandt andet de såkaldte Three Sisters, hvor vi kan forvente at skulle hilse venligt på en hel del motorcyklister. Undervejs gør vi stop på en vaskeægte biker bar for at spise frokost i Harley-Davidson-atmosfære.

Sidst på dagen checker vi ind på hotel i New Braunfels, hvor vi har base de næste tre nætter. Og med glimrende muligheder for at finde et sjovt spillested med masser af Texas-stemning om aftenen.

 

Søndag 13. oktober: Om formiddagen gospel-gudstjeneste i San Antonio, hvor vores gæster plejer at blive modtaget med en fantastisk gæstfrihed hos Bethany First Baptist Church.

Eftermiddagen tilbringer vi i Gruene, hvor vi lægger ud med at spise på The Gristmill med udsigt over Guadalupe River.

Derefter afslapning/shopping/musik i Gruene, hvor atmosfæren driver ned ad væggene i Gruene Hall, Texas' ældste dancehall.
 


Mandag 14. oktober: Efter morgenmad på hotellet tager vi på Safari Texas Style - en hyggelig køretur i en stor safaripark med blandt meget andet giraffer, zebraer, strudse og kænguruer.

Frokosten indtager vi i parkens Safari Camp Grill, og derefter går turen videre til nogle timer med ultimative shoppingmuligheder i et kæmpestort shopping-outlet nord for New Braunfels.

Her kan man gøre masser af gode handler, ikke mindst hvad angår eksempelvis tøj, sko, smykker og solbriller.  

 

 

Tirsdag 15. oktober: Vi forlader New Braunfels med masser af nye oplevelser i bagagen - og gør klar til tre overnatninger på Mayan Ranch, der plejer at være et gigantisk hit hos vore gæster.

På ranchen bliver vi indlogeret i de hyggelige westernhytter hos storfamilien Hicks, der sammen med den charmerende stab af cowboys og cowgirls arbejder benhårdt på at sikre alle gæster en uforglemmelig ferie.

Fra morgen til aften kan man vælge at slappe af med svømning, fisketure og vandreture i de hyggelige omgivelser - eller at deltage i ranchens spændende westernaktiviteter.

 

Onsdag 16. oktober: Afslapning på Mayan Ranch.

Under opholdet bør man ikke snyde sig selv for en tur til selve Bandera, blot et par kilometer fra ranchen.

Bandera kalder sig selv "Cowboy Capital Of The World", og man kan næsten føle sig mærkelig, hvis ikke man har cowboyhat på. Masser af hyggelige westernbutikker, cowboybarer og gode muligheder for at købe eksempelvis indianersmykker

Mens vi bor på Mayan Ranch, tilbyder vi også en tur til Bandera Gun Club (egenbetaling), hvor der er mulighed for at skyde med rigtige guns, og hvor vi kårer Texas Tours' 2019-mester i Cowboy Shooting.

Alle måltider er inkluderet under opholdet på Mayan Ranch - men har man lyst, kan man onsdag aften også vælge at deltage i den berømte Steak Night på Banderas 11th Street Cowboy Bar.

Her er der levende musik, mens man selv griller sine bøffer med udsigt til et hav af cowboys og cowgirls på dansegulvet. Det plejer at være hylende sjovt.

 

 

Torsdag 17. oktober:  Ophold på Mayan Ranch. To daglige rideture på ranchens veltrænede heste er inkluderet i prisen, og det samme gælder alle måltider under opholdet.

Vælg for eksempel at ride ud til en ægte cowboy-breakfast i skoven - eller vælg i stedet at blive trukket på en ladvogn med hø, hvorfra der er fin udsigt til det spændende dyreliv.

Gæsterne kan også lære lidt godt, gammeldags cowboyhåndværk, og om aftenen er der ofte underholdning på ranchen.

 

 

Fredag 18. oktober: Efter endnu en god lunch på Mayan Ranch checker vi ind på hotel i San Antonio, cirka en times kørsel fra ranchen. 

Vi bliver indlogeret centralt med nem adgang til den berømte Riverwalk, San Antonios helt uforlignelige restaurant- og forlystelsesområde langs en flere kilometer lang kanal under gadeniveau. 

 

Vi lægger ud med en let gang sightseeing i San Antonio, der er spækket med hygge, store seværdigheder og små, mexicanske butikker. Undervejs besøger vi blandt andet Fort Alamo, hvor Davy Crockett blev dræbt i kamp mod mexicanerne.

Om aftenen kan man slentre på The Riverwalk og nyde den unikke atmosfære - eller hygge sig på midtbyens mange barer. Brug 
måske en time eller to (eller flere) på den irske pub Durty Nelly's, hvor der er gratis peanuts og som regel liv og meget glade dage med en fremragende entertainer ved pianoet.
 

Lørdag 19. oktober: Dagen til fri disposition i San Antonio. Tag for eksempel til tops i Tower of The Americas med storslået udsigt over byen. 

Eller besøg Buckhorn Saloon, som har et kæmpestort museum med nærmest alt underligt mellem himmel og jord.

Om aftenen mulighed for at opleve et vaskeægte Texas-rodeo med efterfølgende dans under stjernerne (egenbetaling - kræver tilstrækkelig tilmelding).

Søndag 20. oktober: Hjemrejse fra San Antonios eller Houstons lufthavn.Mandag 21. oktober: Ankomst til Billund/København.

 

 

Med forbehold for fejl og ændringer/justeringer

 

 

 

Print siden
Ultimate Web A/S