NYHED: The Man in Black
Tag med Memphis Mansion på den store Johnny Cash-tur

I samarbejde med Memphis Mansion i Randers tilbyder vi en uforglemmelig Johnny Cash-rejse i september 2023 - en rejse, der vil være et must for fans af The Man in Black.

Rejseperiode: 10.-18. september 2023
Pris: 17.990,- pr. person i delt dobbeltværelse

 

Han er kendt som Danmarks største Elvis-ekspert, men Henrik Knudsen fra Memphis Mansion i Randers har også plads til Johnny Cash i sit hjerte.

Så meget, at han har suppleret sit Elvis-museum med et Johnny Cash-museum. Og så meget, at han også er fyldt med enorme mængder viden om The Man in Black.

Den viden udnytter han til september som rejseleder på en unik rejse til en lang række af de steder, der skabte og var afgørende for Johnny Cash' fantastiske countrykarriere.

På rejsen bor vi først i Nashville, hvor der blandt meget andet er mulighed for at se, hvor Johnny og June boede, deres gravsted, Johnny Cash-museet, musikstudier og berømte spillesteder downtown Nashville. Desuden møde med venner og muligvis familie til Johnny Cash.

Rejsens sidste dage foregår i Memphis, hvor vi selvfølgelig byder på Sun Studio, Beale Street og Mississippi River. Men også Johnnys hjem og steder, hvor filmen Walk the Line blev optaget, blandt andet The Arcade, Memphis' ældste restaurant. Og meget, meget mere.

Undervejs byder Henrik Knudsen på en udflugt til Johnnys barndomshjem i Dyess, Arkansas.

Memphis Mansion står for udflugter og entréer undervejs på rejsen. Disse bestilles hos og betales direkte til Memphis Mansion.

Vi har 20 pladser på turen.

Afrejse fra Billund Lufthavn, men Aalborg eller København kan arrangeres mod et mindre tillæg, såfremt flyselskabet har plads.

Print siden
Ultimate Web A/S