Bandera, Texas

Bandera cirka en times kørsel fra San Antonio kalder sig selv ”Cowboy Capital of The World”, og man skal ikke opholde sig mange minutter i byen, før man er helt klar over, at det her handler om cowboys, cowboys og atter cowboys.

I Bandera er der cowboys overaltButikkerne oser af cowboystemning, det samme gør byens saloons, og falder man i snak med de lokale, vil de fleste stolt kunne fortælle, at Bandera er hjemsted for en utrolig stime af top-rodeoryttere.

Det tager cirka 20 minutter at gå fra Mayan Dude Ranch ind til byen, men ofte vil det være nemt at få et lift af de ansatte på ranchen.

I Bandera kan man naturligvis købe alskens cowboyudstyr og masser af souvenirs - også mere eksklusive smykker lavet af indianere. 
 
Byens saloons er et kapitel for sig. Gå ikke glip af Arkey’s Silver DollarI Bandara er der cowboys overalt... Bar, en vaskeægte savsmuld-på-gulvet cowboy honky-tonk. Når der ikke er live-musik, kan man for eksempel kyle en mønt i den gamle jukebox. Og husk at finde bordet, hvor countrystjernen Hank Williams har ridset sit navn. 
 
Andre uforglemmelige oplevelser kan man hente på The 11th Street Cowboy Bar eller på The Bandera Saloon - også her er der ofte levende musik.

NYHED: Lej jeres eget hus uden for Bandera - smukt beliggende på 50 hektar stor grund. Klik her for flere oplysninger.

Print siden
Ultimate Web A/S