Texas Tours

Hos Texas Tours har vi siden etableringen i 2007 haft to ufravigelige krav til os selv: Vi vil tilbyde nogle af de mest fornøjelige og oplevelsesrige rejser på markedet. Og vi vil kun have tilfredse gæster. 

 

 

Henrik Kongsgaard, indehaver og countryfan: 

Texas Tours er født i TexasEn lun sommeraften under stjernehimlen i Bandera - på verandaen foran et hyggeligt cowboyhotel - stod det klart for mig, at Texas har alt det, der skal til for at skabe uforglemmelige ferier: Godt vejr, spændende historie og  seværdigheder, venlige indbyggere, flotte landskaber, lækker mad, god musik og masser af god, gammeldags western-atmosfære. 

Rejserne til Texas har vi siden hen suppleret med andre destinationer, som også er i en klasse for sig, når det handler om helt specielle ferieoplevelser. 

 

Pia Sejersen, salgs- og webansvarlig:  Jeg debuterede som Texas-turist på en rundrejse arrangeret af Henrik og har siden da været enig: Texas er et fund af et rejsemål.

Blandt mine favoritter er Mayan Dude Ranch, hvor en tur på hesteryg gennem storslået natur kan gøre mig rigtig glad.

San Antonio er også højt på min hitliste. Den dejligste storby med en skøn atmosfære og en blanding af shopping, underholdning, mexicanske markeder og historie. Og så er byens fascinerende Riverwalk det perfekte sted at hygge sig sammen med dem, man holder af.

Print siden
Ultimate Web A/S