San Antonio, Texas 

San Antonio er en af de smukkeste og mest spændende byer i hele det sydlige USA.

Over halvdelen af indbyggerne er af mexicansk afstamning, og det sætter sit tydelige præg på ikke mindst forretningslivet. Byen er fyldt med summende markedspladser og små, skæve butikker, hvor man kan få timer til at gå med bare at kigge. 
 
Det gamle fort Alamo er blandt San Antonios helt store attraktionerNår du ikke shopper, er der utroligt mange andre seværdigheder at se på i San Antonio. På top-2 for de fleste turister ligger The Riverwalk og The Alamo, henholdsvis romantisk flodstemning og historisk Davy Crockett-fort.      

Langs San Antonios Riverwalk, et par meter under det normale gadeniveau, finder du et mylder af restauranter, barer, butikker og spillesteder. Skal det være ekstra afslappende, kan du tage en tur i en af de mange både, der med festlige guider tager dig med på kanalrundfart. 
 
The Alamo er for de fleste amerikanere et af staternes absolut vigtigste mindesmærker. Resterne af det gamle fort trækker hvert år enorme mængder turister, som kommer for at se det sted, hvor Davy Crockett og 187 andre Texas-helte ofrede livet i kampen for et frit Texas. Blandt dem var en dansker ved navn Charles Zanco, og derfor er Dannebrog et af de flag, som Alamo-gæsterne respektfuldt passerer. 
San Antonios Riverwalk er fyldt med små hyggelige kroge og broer.  
For børnefamilier er nogle af San Antonios topscorere forlystelsesparkerne SeaWorld og Six Flags Fiesta Texas. Sidstnævnte har en perlerække af hæsblæsende rutschebaner og andre forlystelser, mens SeaWorld både er snurrende maskiner og masser af spændende oplevelser med delfiner, spækhuggere og andre havdyr. 
 
Overvej også at besøge den besynderlige Buckhorn Saloon, Louis Tussaud’s Plaza Wax Museum eller museet med over 500 mærkværdige, kuriøse seværdigheder, Ripley’s Believe It or Not. Vil man se San Antonio fra oven, er Tower of the Americas en fin mulighed med roterende restaurant højt hævet over byen.

Print siden
Ultimate Web A/S