Hill Country Equestrian Lodge

- Paradis for heste-elskere, med mulighed for eminent undervisning

For de mest kræsne ryttere tilbyder vi dette lille hesteparadis, hvor smukke heste og storslåede omgivelser går op i en højere enhed. 

Her er vægten lagt på heste, heste og atter heste, suppleret med afslapning, god mad og hyggelig atmosfære. 

 

 

 
Hill Country Equestrian Lodge ligger i et stykke uspoleret natur, hvor ægteparret Peter og Dianne selv har knoklet sig frem til det, der i dag er et helt unikt sted for hesteelskere.
 
De velplejede heste strutter af sundhed, og man skal ikke have været mange minutter i selskab med Dianne for at vide, at her er en heste-kapacitet langt, langt ud over det sædvanlige.
 
 
 
I modsætning til på langt de fleste ranches i USA får gæsterne på Hill Country Equestrian Lodge mulighed for at bruge deres rideevner fuldt ud. 
 
 
Her er man selv med til at passe og pleje hestene, og har man lyst til at få decideret undervisning, kan det også lade sig gøre. Det koster ekstra, men til gengæld får man mulighed for at suge til sig af Diannes enorme viden om heste og en stribe lektioner, der ikke mindst koncentrerer sig og kommunikationen mellem menneske og hest.
 
Et ophold her sender dig uden diskussion hjem som en bedre rytter – med fantastiske hesteoplevelser i bagagen og en dejlig fornemmelse i maven. For hesteelskere bliver det ikke bedre!
 
Du kan vælge at tilbringe hele ferien på lodgen. Vi kan sørge for transport, men lejer du en bil, har du også fine muligheder for at besøge den nærliggende cowboyby Bandera,
eller at tage på tur ud i det smukke Hill Country, hvor den ægte Texas-atmosfære findes i masser af små, hyggelige flækker.
 
Eller kombinér opholdet, så du tager for eksempel seks dage på lodgen og bagefter slapper af med nogle dage i San Antonio. Det er helt op til dig – vi sammensætter ferien, så den passer til lige netop dine ønsker.
 
Print siden
Ultimate Web A/S