Texas

Texas er unik i USA som den eneste stat, der har været sin helt egen republik. Og selv om det kun var i en ni-årig periode, tilbage i 1836-1845, smitter følelsen af uafhængighed af den dag i dag.

Texanere er ualmindeligt stolte af deres stat, og inden andre steder i USA ser man så mange statsflag blafre som i Texas. Flaget med den ene stjerne synes langt mere populært end USA’s Stars and Stripes. 
 
Everything is big in TexasHar indbyggerne travlt med at være stolte af deres stat, så tager de det til gengæld stille og roligt på så mange andre områder. Texanere lever typisk livet i et lidt lavere gear end de fleste andre, så en tur til Texas er også alletidersmiddel mod stress.
 
Forvent at blive behandlet godt! Texanere er gennemgående utroligt venlige og gæstfri, og på gaden skal man som regel ikke se forvirret ud ret længe, før man bliver kontaktet og spurgt, om man har brug for hjælp.

Go’e gamle dyder lever i bedste velgående - aftaler bliver stadig afsluttet med et håndtryk, og voksne siger ”yes, ma’am” og ”no, sir” til hinanden. 
 
”Everything is big in Texas”, hedder det sig - og der er i høj grad noget om snakken. Store pick-up trucks, store kvæg-ranches, store måltider og store afstande. Som USA’s næststørste stat (efter Alaska) strækker Texas sig over cirka 1300 kilometer, hvis man kører tværs gennem staten, fra grænsen mod Louisiana til grænsen mod New Mexico.


Spytning på gulvet forbudt Den slags lange køreture kommer du ikke til at opleve med Texas Tours. De fleste af vore aktiviteter foregår i og omkring det såkaldte Hill Country midt i Texas - et af statens absolut smukkeste områder med bakker, søer, floder og masser af blomster.

Overalt finder man gamle dance halls og saloons, hyggelige butikker og idylliske småbyer, som det meste af året er velsignet med tilpas varmt vejr. Staten har mere solskin end de fleste andre steder i USA, og mens sommermånederne kan være endog meget varme i Texas, kan man både forår og efterår forvente særdeles behagelige dagtemperaturer på 20-25 grader. 
 
Alt sammen er det med til at skabe den helt særlige Texas-atmosfære.

Print siden
Ultimate Web A/S