Ranchferie All Inclusive

- 8-dages rejse med masser af mad, sjov og flot natur på Mayan Ranch i Bandera. Vælg selv tidspunkt.

På denne rejse behøver I ikke at medbringe en eneste dollar.

Ved ankomsten til San Antonio Airport står en ranchmedarbejder klar til at byde jer velkommen og køre jer til Bandera, cirka en times kørsel fra lufthavnen.

På Mayan Ranch bliver I indlogeret i en hyggelig westernhytte, og de kommende dage kan I frit vælge mellem et væld af aktiviteter på ranchen - eller bare slappe af og lade hverdagens stress forsvinde op i den rene, friske Texas-luft.

 

 

 

Hver morgen kan man, hvis man vil, blive vækket med et bank på døren, et smil og en kop kaffe eller juice. Lidt senere er der cowboy breakfast i skoven - en ægte Texas-oplevelse, som man enten kan ride ud til eller ankomme til på ranchens hyggelige hayride, en køretur med hø-lad og udsigt til masser af rådyr.

The cowboy breakfast er bare en af mange grunde til, at Mayans gæster som regel kommer igen og igen.

Det fyldige underholdnings- og aktivitetsprogram er også et sikkert hit. Her kan man blandt andet lære at kaste med lasso, smælde med en pisk og skyde med en - næsten - ufarlig BB Gun.

Mayan Ranch er berømt for den fantastiske mad, som er inkluderet i prisen. Det gælder også øl, vin og sodavand.

I løbet af dagen kan man også vælge at slappe af ved den store swimmingpool, og de fleste gæster plejer at slutte dagen med en hyggesnak i ranchens egen saloon.

Blot et par kilometer fra ranchen ligger den stemningsfyldte cowboy-by Bandera, hvor det er let at falde i snak med de ualmindeligt gæstfri texanere. Her har man ikke cowboyhat på for at imponere turisterne, men fordi det har man altid haft ...

 

Ridningen på Mayan Ranch er naturligvis helt frivillig. Ranchens heste er særdeles rolige og veltrænede, og der er masser af smukke ruter, blandt andet langs den fine Medina River.

Vil man ikke ride, kan man udforske området til fods og møde blandt andet egern, påfugle, skildpadder, vaskebjørne og masser af rådyr. Med lidt held ser man også Texas' nationaldyr, armadilloen.

Ranchferien kan forlænges helt efter individuelle ønsker - og kan også kombineres med et ophold i for eksempel San Antonio.

Print siden
Ultimate Web A/S