Gruene, Texas

Gruene (udtales: Green) blev grundlagt af tyske nybyggere i midten af 1800-tallet og er i dag med på den amerikanske liste over nationale, historiske steder.

Vi besøger byen på de fleste rundrejser, først og fremmest for at opleve dGruene Hall - en faldefærdig rønne udefra, men spækket med fremragende westernstemning indendørs.en helt fantastiske stemning i Gruene Hall, en af Texas' ældste dance halls.

Vil man selv danse, finder man ikke et mere stemningsfyldt sted at gøre det. Og vil man hellere bare hygge sig med god musik og en kold Texas-øl, er Gruene Hall også det perfekte sted. Gruene Hall er berømt for blandt andet at have lagt gulv til dansescenen med John Travolta i engle-filmen ”Michael”. 
 
Lige bag Gruene Hall flyder The Guadaloupe River, som man kan nyde udsigten til fra en af byens glimrende restauranter. De små, hyggelige kroge udendørs på The Gristmill er uovertrufne i godt vejr.

I Gruene ligger der desuden flere spændende butikker, deriblandt et par meget store antikvitetsbutikker, hvor man kan finde næsten alt mellem himmel og jord. 
 
Sædvanligvis ankommer vi til Gruene midt på eftermiddagen og forlader den igen efter koncerten, så der er god tid til at indsnuse atmosfæren i denne lille Texas-perle.

Print siden
Ultimate Web A/S