Nashville, Tennessee

Nashville er country – og Nashville er godt humør, hyggelig atmosfære og seværdigheder i lange baner.

Staten Tennessees hovedstad, kendt som Music City USA, er en sofistikeret storby, som på forunderlig vis synes befolket af venlige landsbyboere. 
 
Typisk syn i Nashville - håbefuld countrymusiker på vej til det næste jobHer skal man ikke opholde sig ret længe downtown Nashville for at have set adskillige unge, forventningsfulde musikere komme gående i raskt tempo med en guitar i hånden. Sandsynligvis på vej mod det næste job, hvor drikkepengene er den eneste løn - men med lommen fuld af sange og hjertet fyldt med håb.

Følg efter ham eller hende, og du vil måske opleve den næste store countrystjerne live på et af Nashvilles utal af spændende spillesteder. 
 
På Texas Tours’ rundrejser er der inkluderet billetter til en stribe af de største seværdigheder i byen. Vi skal naturligvis opleve det storslåede Grand Ole Opry-show, der sendes direkte i radioen med nogle af countrymusikkens allerstørste stjerner.

Vi skal se The Country Music Hall Of Fame & Museum, RCA’s legendariske Studio B og The Ryman Auditorium. 
 
Men du får også god tid til at gå på opdagelse i Nashville på egen hånd. Ingen bør snyde sig selv for historiske honky-tonks som Tootsie’s Orchid Lounge og Robert’s Western World på Broadway – eller The Wildhorse Saloon, en af USA’s mest berømte dance halls, hvor line dancing er et sikkert hit.


Nashville har også en lang række af spændende museer, fine restauranter og naturligvis shoppingmuligheder for næsten enhver smag. Countryfans finder næsten med garanti, hvad de leder efter, i Ernest Tubb’s vidunderlige Record Shop. 
 
Nashville’s turistsæson topper i sommermånederne, men det er også dér, man skal tage sig mest i agt for vejret. Temperaturen kan snildt nærme sig 40 grader med en meget høj luftfugtighed. De fleste vil finde forår og efterår i Nashville mere behageligt – men under alle omstændigheder bør man forberede sig på, at kraftige regnskyl kan dukke op på alle tider af året.

 

 

 

 

Print siden
Ultimate Web A/S