Sjov ranchferie i Texas

- kombineret med et ophold i den romantiske storby San Antonio. Vælg selv tidspunkt.

Ranchferie i Texas er et overflødighedshorn af spændende, udfordrende og afslappende oplevelser for alle aldre. Og når I efter fem dage på ranchen kommer til San Antonio, fortsætter ferien i én af USA’s mest charmerende storbyer, fyldt med forlystelser og seværdigheder.

Texas Tours samarbejder med flere af de absolutte top-ranches i Texas, og til de fleste familier med børn anbefaler vi Mayan Dude Ranch lige uden for Bandera. Her føler western- og hestefans i alle aldre sig som æresgæster fra første til sidste dag.

Erfarne ryttere, der vil have optimale rideoplevelser og mulighed for top-kvalificeret undervisning, kan vælge den helt unikke Hill Country Equestrian Lodge.

Med Texas Tours’ kombination af ranch- og storbyferie er vore gæster sikre på endnu flere oplevelser i anden del af ferien. Det foregår i den ualmindeligt spændende storby San Antonio, cirka en times kørsel fra ranchen.

San Antonios Riverwalk er fyldt med små, hyggelige kroge og broer San Antonio er kendt som en af de smukkeste byer i det sydlige USA, og det skyldes ikke kun den helt specielle Riverwalk – området med restauranter, butikker, musik og et farverigt folkeliv langs kanalen et par meter under det normale gadeniveau. Texas Tours’ gæster bor centralt på et af byens bedste og mest populære hoteller lige ved The Riverwalk - eller på et godt  hotel tæt på lufthavnen, hvorfra man kan køre til bymidten på et kvarters tid.

Byen er en blanding af amerikansk og mexicansk atmosfære, og kan man lide at shoppe, er mulighederne næsten uendelige. Fra det store, moderne shoppingcenter til et virvar af små, hyggelige forretninger og markeder.

San Antonio er også hjemsted for Alamo – det gamle fort, hvor Davy Crockett og 187 andre Texas-helte mistede livet i 1836, mens de forsvarede Texas mod mexicanerne.

Det historiske San Antonio går i dag op i en højere enhed med det moderne San Antonio, som er fyldt med oplevelser for både børn og voksne. Under opholdet har I god tid til at besøge de store forlystelsesparker SeaWorld og Six Flags Fiesta Texas, eller I kan vælge at tage til tops i Tower of The Americas, besøge den besynderlige Buckhorn Saloon og slappe af ved hotellets swimmingpool.På Mayan Dude Ranch kan man blandt meget andet lære at kaste med LassoMayan Dude Ranch: Her får I fem dage/fire overnatninger med alle måltider betalt og med en utrolig vifte af muligheder. Ranchen har hver dag et stort aktivitetsprogram fyldt med cowboysjov og underholdning.

Ind imellem kan man hygge sig i poolen, fiske i Medina River eller gå på opdagelse i den storslåede natur, hvor man for eksempel kan se det mærkelige bæltedyr – armadillo’en, der er Texas’ nationaldyr. 
  
To daglige rideture på ranchens veltrænede heste er inkluderet i prisen – én før middag og én om eftermiddagen.

Rideturene foregår stille og roligt under ledelse af en erfaren cowboy, og den tidlige tur kan for eksempel bruges på at ride ud i skoven til en ægte cowboy-breakfast, som bliver lavet over åben ild.

(Bemærk: Minimum-alder for ridning er 6 år, maximum-vægt for ryttere er 108 kilo. Hestene holder fri om søndagen i juni, juli og august)

 

Mayan Dude Ranch har sin egen lille westernby

Mayan Dude Ranch er med god grund stolt af både morgenmaden og de øvrige måltider. Det skal være godt, og der skal være meget af det, lyder filosofien bag de store mængder barbeque, bøffer, kylling, hamburgers, salatbuffeter, hjemmebagt brød og desserter, for bare at nævne en lille del af det hele. Også drikkevarerne er med i prisen.

Cowboy-byen Bandera, der kalder sig selv ”Cowboy Capital of The World”, ligger cirka to kilometer fra Mayan Dude Ranch. Skal man ha’ en cowboyhat eller et indianersmykke, er Bandera stedet. Byen har også nogle af Texas’ mest stemningsfyldte saloons, hvor man kan få sig både en kold øl og en snak med de lokale cowboys.

 

 


     

 

Print siden
Ultimate Web A/S