Mayan Dude Ranch, Bandera


Mayan Dude Ranch er én af USA’s mest populære ”dude ranches” – betegnelsen for ranches, der ikke lever af afgrøder og kvægavl, men som er indrettet specielt for turister. 


Cowboysjov på Mayan Dude Ranch Under hele opholdet er alle måltider inkluderet – og som gæst med Texas Tours desuden alle skatter og drikkepenge, som ellers normalt bliver lagt oven i regningen.

Ranchen har hver dag et aktivitetsprogram fyldt med cowboysjov og underholdning, men det er kun en lille del af det hele. Der er swimmingpool og tennisbaner, volleyball og basketball – og masser af muligheder for oplevelser i den flotte natur, hvor det myldrer med råvildt, og hvor man også har gode chancer for at se Texas nationaldyr, armadilloen.

Fra ranchen kan man sagtens gå til den nærliggende cowboyby Bandera. Området byder desuden på storartede fiskemuligheder i Medina River, og lige i nærheden af ranchen er der dinosaurspor. Få minutters kørsel fra ranchen ligger en golfbane.

Cowboy breakfast på Mayan Dude Ranch er en helt speciel oplevelse - her med Tall Tom Madsen som morgensangerOm sommeren er der typisk for varmt til, at gæsterne på Mayan Dude Ranch har lyst til at nærme sig et bål, men resten af året, hvor Texas sædvanligvis har særdeles behagelige temperaturer, er der ofte lejrbål om aftenen med cowboy-stemning under Texas’ storslåede stjernehimmel.

To daglige rideture på ranchens veltrænede heste er inkluderet i prisen – én før middag og én om eftermiddagen. Rideturene foregår stille og roligt under ledelse af en erfaren cowboy, og den tidlige tur kan for eksempel bruges på at ride ud i skoven til en ægte cowboy-breakfast, som bliver lavet over åben ild.

Mayan Dude Ranch er med god grund stolt af både morgenmaden og de øvrige måltider. Det skal være godt, og der skal være meget af det, lyder filosofien bag de store mængder barbeque, bøffer, kylling, hamburgers, salatbuffeter, hjemmebagt brød og desserter. Også drikkevarerne er med i prisen ...

Se nogle af ranchens tidligere gæsters begejstrede kommentarer her. (Og en enkelt, der var skuffet).

Print siden
Ultimate Web A/S