NYHED: Sig farvel til Alan Jackson

To pladser tilbage

12.-24. februar 2025 - pris 27.300,- pr. person i delt dobbeltværelse

Megastjernen Alan Jackson har netop offentliggjort datoerne for det, der højst sandsynligt bliver hans sidste live-koncerter i en fantastisk karriere.

15. februar 2025 siger han farvel i Fort Worth, Texas, hvor der er plads til cirka 14.000 fans på Dickies Arena.

Langt de fleste billetter er revet væk, men vi har sikret os otte pladser, som vi tilbyder i forbindelse med en ekstaordinær Texas-rejse. Pris pr. billet: 2.950,-

Tag med og del denne kæmpe-oplevelse med andre Alan Jackson-fans - og rejs med en lille, eksklusiv gruppe.

Der er afrejse fra Aalborg 12. februar, så vi har nogle dage i Texas til at lade op til koncerten. 

En af dagene bruger vi på en udflugt til Dallas og omegn, blandt andet for at besøge Southfork Ranch - berømt fra tv-serien Dallas - og stedet i Dallas, hvor præsident John F. Kennedy blev skudt. 

Fort Worth er berømt for sin autentiske wild west-atmosfære i The Stockyards, hvor vi blandt andet skal opleve cowboys hjælpe en stor, flot flok longhorn-kvæg gennem gaderne.

Efter Alan Jackson-koncerten kører vi sydpå til den fantastiske storby San Antonio, hvor vi blandt andet besøger det berømte Fort Alamo og byens helt særlige, romantiske Riverwalk med liv og glade dage tre meter under det normale gadeniveau.

Fra San Antonio tilbyder vi også et par uforglemmelige udflugter ud i det flotte Texas Hill Country, der myldrer med fremragende spillesteder, små cowboyflækker, flot natur, barbeque i topklasse og meget mere fra den allerbedste Texas-skuffe.

Vil du gerne shoppe, bliver der også masser af muligheder for at finde både små, spændende butikker og store shoppingcentre.

 

Med forbehold for ændringer/justeringer

 

Print siden
Ultimate Web A/S