Dette er turen for feinschmeckere, der er interesseret i amerikansk musikkultur med Johnny Cash som omdrejningspunkt. Rejseleder Henrik Knudsen fra Memphis Mansion har sit eget Johnny Cash-museum, så han ved i høj grad, hvad han taler om.

Rejseperiode: 6.-14. oktober 2024
Pris: 23.450,- pr. person i delt dobbeltværelse

Vi begynder med fire overnatninger i Nashville, hvor hotellet danner udgangspunkt for en stribe fremragende udflugter:

Der er naturligvis et besøg i forstaden Hendersonville, hvor vi skal forbi huset/grunden hvor Johnny Cash boede indtil sin død. Og hvor vi kommer forbi House of Cash og kirkegården, hvor Cash-familien og andre kendte navne ligger begravet. 

Blandt udflugtsmålene er også militærkirkegården i udkanten af Madison - byen, hvor Jim Reeves boede ved sin død, og hvor vi også gæster Hank Snows Rainbow Ranch. Dér indspillede han en stribe af sine største hits sent om natten.

I selve Nashville er Johnny Cash Museum, Country Music Hall of Fame og Ryman Auditorium blandt de mange sikre hits for musikelskere, og rejsedeltagerne får naturligvis god tid til at dykke ned i disse fremragende seværdigheder.

Og så finder vi selvfølgelig også tid til lidt shopping af boots, cowboyhatte, merchandise, musik og bøger.

Efter dagene i Nashville og omegn går turen til Memphis. Undervejs stopper vi ved Storytellers Hideaway Farm, kendt som Johnny Cashs hemmelige yndlingssted, spiser hos Loretta Lynn og viser vores respekt ved Carl Perkins' grav.

Memphis byder på Elvis Presleys Graceland, Cash' sidste hus, inden han flyttede fra byen, Sun Studio, Sam Phillips Recording Service, Jerry Lee Lewis' hjem og meget, meget mere.

Med på ruten er også Dyess i Arkansas, hvor vi lægger vejen forbi Johnny Cashs barndomshjem.

Det hele bliver garneret med masser af amerikansk historie, og Henrik Knudsen er godt i gang med at få denne unikke rejse til at omfatte møder med familie og venner til nogle af de legendariske musikere.

 

Vi opretter desuden en Facebook-side for deltagerne, så de kan udveksle ideer og tanker, men også løbende stille spørgsmål ti Texas Tours og rejseleder Henrik Knudsen.

Alle udflugter er inkluderet i rejsens pris, dog betaler deltagerne selv entréudgiften til de steder, hvor man ønsker at komme indenfor. 
Memphis Mansion står for udflugterne undervejs og er ansvarlig for disse.

Med forbehold for ændringer/justeringer

 

Print siden
Ultimate Web A/S