Best of Nashville 2024

I 2024 rejser vi til Nashville 25. september - igen med en af Danmarks største countryeksperter, Michael Hollænder, som rejseleder. Og nu også med norsk rejseleder, idet Terje Dahl er med til at få det hele til at gå op i en flot, højere countryenhed. 

Rejseperiode: 25. september - 8. oktober 2024

 

I Nashville får rejsedeltagerne som altid en blanding af verdensberømte country-seværdigheder og ydmyge spillesteder spækket med atmosfære. Oplev blandt MEGET andet det verdensberømte Grand Ole Opry Show,Én af Johnny Cash-effekterne i Country Music Hall Of Fame & Museum Johnny Cash Museum og en uforglemmelig aften på spillestedet 3rd & Lindsley.

Vi arrangerer også en tur til Loretta Lynn's Ranch og Johnny Cash' Hideaway Farm.

 

 

Desuden naturligvis masser af andre berømte - og mindre berømte - spillesteder. For eksempel Tootsie's, Robert's Western World og Wildhorse Saloon. 

Michael Hollænder og Terje Dahl er i fuld gang med at lægge rejseplaner, og med deres omfattende netværk i Nashville-området er der lagt op til ikke mindst nogle helt unikke musikoplevelser. På Nashville-rejsen plejer deltagerne at komme hjem til en countrymusiker og blive forkælet med både mad, drikke og musik, og det satser vi også på i 2024.

 

Undervejs på turen sørger rejselederne for at guide deltagerne rundt til det bedste af, hvad der rører sig i Nashville, og der bliver naturligvis også god tid til at slappe af, shoppe og udforske Nashville på egen hånd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Programmet bliver finpudset helt op til afrejsen, og enkelte af punkterne afhænger af, at de rent praktisk kan lade sig gøre . Men under alle omstændigheder bliver der tale om en countryrejse for livet.

Afrejse fra Billund Lufthavn, men Aalborg, København eller Norge kan arrangeres mod et mindre tillæg.

Med forbehold for ændringer/justeringer.

Print siden
Ultimate Web A/S